2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Yaz dönemi Stajı

09 Haziran 2020

Öğrencilerimizin Dikkatine

Covid-19 küresel salgını dolayısıyla Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

“Zorunlu yaz stajları, öğrencilerin staj yeri bulabilmesi durumunda 15 Haziran 2020 – 25 Eylül 2020 tarihleri arasında veya 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı dönem içinde veya Ara Tatilinde yapabilmelerine, staj yeri bulamayan öğrencilerin akademik birimlerin çerçevesini belirleyeceği Staj Projesi hazırlayarak stajlarını tamamlayabilmelerine karar verilmiştir.”

Alınan bu karar bağlamında Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin 2020 Yaz Staj Dönemi için uyması gereken temel esaslar ekte belirtilmiştir.

Ekte Bolu Teknik Bilimler Melek Yüksekokulu Staj Yönergesi,  Staj Projesi Dilekçesi ve İş Yeri Staj Kabul Formu bulunmaktadır.