İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

18 Haziran 2020

Staj Yapma Zorunluğu Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

13 Mart 2020 tarihinde verilmeye başlanılan ve yarım kalan İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle, İBUZEM Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden verilmesi konusunda Üniversitemizin duyuru yazısı ilişiktedir.

Koordinatörlüğümüz tarafından, staj yapma zorunluluğu bulunan öğrencilere yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle, İBUZEM Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden verilecektir. Staj yapma zorunluluğu olan öğrencilerimizin, İBUZEM duyuruları üzerinden verilen bilgilendirme doğrultusunda, eğitimlere kayıt olmaları gerekmektedir. Eğitimin tamamına katılan öğrenciler yeterlilik sınavına girmeye hak kazanacaktır. Yeterlilik sınavında başarılı olanlar, Eğitim Katılım Belgelerini, yine sistem üzerinden alacaklardır.