2019- 2020 BAHAR DÖNEMİ SONUNDA YAPILACAK OLAN AZAMİ ÖĞRENİM SONU SINAVLARI DUYURUSU

08 Eylül 2020

YAPILACAK İŞLEMLER

BAŞVURU ve SINAV TARİHLERİ

Azami Öğrenim Sonu Sınav Başvuru Dilekçelerinin Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna Teslimi Son Tarih

30 EYLÜL 2020

Azami Öğrenim Sonu 1. Ek sınavları

05-06-07 EKİM 2020

Azami Öğrenim Sonu 2. Ek sınavları

12-13-14 EKİM 2020

BAŞVURU İŞLEMLERİ

1- Öğrencilerimiz başvurularını yukarıda belirtilen tarihe kadar Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ilgili bölüm sekreterliğine faks, kargo veya posta yolu ortamda ulaştıracaklardır.

2- Azami öğrenim sınavlara girmek isteyen öğrenciler başvuru süresi içinde azami öğrenim sonu sınav dilekçesi ile Faks, kargo veya posta yolu ile  30 Eylül 2020 tarihi mesai bitimi olan saat 17:00’ a kadar Yüksekokul Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir. Azami Öğrenim Sonu Sınav dilekçesi ektedir.

3-Sınavlar uzaktan eğitim sistemi üzerinden dijital ortamda yapılacak olup; Sınav Programları 1 Ekim 2020 Perşembe  günü  Meslek Yüksekokulumuz internet sitesinde ilan edilecektir.

4- Sınavlara girecek öğrencilerin ders sorumlusu öğretim elemanı ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur.

5-Belirtilen tarihler dışında yapılan başvurular işleme alınmayacaktır.

6-Belirtilmeyen hususlarda Bölüm Başkanlığı ve Yüksekokul Müdürü kararları geçerlidir.

7- Posta ve kargoda olabilecek sorunlardan Yüksekokul Müdürlüğümüz sorumlu değildir.

8-Duyuru tebligat yerine geçerli olup; başka bir tebligat yapılmayacaktır.

Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu faks no :

Faks no : 0 374 243 8812

Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu posta adresi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu