< < 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İçinde Okulumuzda Uygulanacak Eğitim Modeli

22 Şubat 2021

Sevgili Öğrencilerimiz;

Sağlık Bakanlığımızın Koranavirüs Bilim Kurulu'nun görüşü ve Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 17.02.2021 tarihli toplantısında alınan kararlar çerçevesinde Senatomuzun 18.02.2021 tarihinde almış olduğu kararlar uyarınca 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi içinde okulumuzda uygulanacak eğitim modeli aşağıdaki gibidir.

1. Okulumuz 1. Sınıf Programlarındaki tüm dersler çevrimiçi gerçekleştirilecektir.
  2. Okulumuz 2. Sınıf Öğrencilerimiz için uygulanacak eğitim modeli;
  • Hem öğrenci hem de iş yerlerinin gerekli tedbirleri almaları şartıyla 2020/2021 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar yarıyılında (3+1 Eğitim Müfredatının +1 gereği olarak) İş Yeri Uygulaması ve İş Yeri Eğitimi derslerini öğrencilerin bulundukları şehirdeki işletmelerde yada Bolu'daki Okulumuzun protokol yaptığı İşletmelerde yapabileceklerdir.
  • İş Yeri Bulamayan veya talep eden öğrencilerimiz ise 18 AKTS' lik ders (4 Adet Mesleki Seçmeli Ders ve 1 Adet Okul Mesleki Seçmeli Ders) alabileceklerdir.
  1. Salgın endişesi veya barınma dolayısıyla eğitimlere devam etmek istemeyen öğrencilerin kayıt dondurma haklarından yararlanacaklardır.

Not: Ayrıca Üniversitemizde uygulanacak olan 2020/2021 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Eğitim Modeli ektedir.