İş Yeri Eğitimi ve İş Yeri Uygulaması Yapan Öğrencilerin Dikkatine

24 Nisan 2021

Değerli Öğrencilerimiz

İş Yeri Eğitimi Ve İş Yeri Uygulaması Dersleri Ara Dönem Raporunun en geç 30.04.2021 Mesai saati bitimine kadar okulumuza elden veya kargo yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.

Not1:

Ara Raporda bulunması gereken belgeler

Öğrencilerin 1-2-3-4-5-6 -7. Hafta Uygulama Raporlarını (FORM1), İş Yeri Eğitimi ve İş Yeri Uygulaması Dersleri Ara Dönem Raporu (FORM2) ve 1-2-3-4-5-6 -7. Hafta İş Yeri Uygulaması Dersi Günlük İş Planlarını (FORM15) ,belgelerin asıllarıyla ciltli vaziyette 7. hafta eğitimi sonunda, 8. Hafta içerisinde denetleyici öğretim elemanına göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıca Form 10 İş Yeri Uygulaması Sorumlusu tarafından doldurulacaktır. Denetleyici Öğretim elemanı tarafından İş Yeri Sorumlusuna gönderilmesi gerekmektedir. Bu form İş Yeri Eğitim Sorumlusu tarafından ara dönemde 1 ADET ve Yıl Sonunda 1 ADET olmak üzere toplam 2 adet doldurulacaktır. İlk 7 hafta ara dönem raporu için İş Yeri Uygulaması Değerlendirme Formu 1 Adet Öğrenciye kapalı zarf ve mühürle iş yeri sorumlusu tarafından verilmesi, öğrenci tarafından İş Yeri Eğitimi Ve İş Yeri Uygulaması Dersleri Ara Dönem Raporu ile birlikte 30.04.2021 Mesai saati bitimine kadar okulumuza elden veya kargo yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.

Adres:

Yetkili : Serdar KOÇ

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Şehir Kampüsü Kültür Mahallesi E5 Yanı Bolu Merkez