Paydaş Danışma Kurulu

BTBMYO- Paydaş Danışma Kurulu Üyesi İsim E-Posta

AKADEMİK

BİRİM

Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu  Müdürü Prof. Dr. Ömer ÖZYURT This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
2 Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu  Müdür Yardımcısı Doç.Dr.Hamdi ZENGİNBAL This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
3 Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu  Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muhsin Uğur DOĞAN This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
6 Motorlu Araçlar ve Ulş.Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ahmet KESKİN This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
7 Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İlker YILDIZ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
8 Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Filiz YILDIZ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
9 Park ve Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eylem AKGÜL YALÇIN This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
11 Elektronik ve Otomasyon Bölüm  Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Muhsin Uğur DOĞAN This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DIŞ

PAYDAŞ

17 Appriva Teks. Giyim San. Ve Tic. A.Ş. Fabrika Müdürü İsmail KÜÇÜK This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
18 Yeni Öztürk Kalıp Parça Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti. Mehmet ÖZTÜRK This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
19 Öztürk Makine Kalıp Parça San Ltd. Şti- Genel Müdürü Ebubekir ÖZTÜRK This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.