22 Aralık 2025 Pazartesi
Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerinden Pakmaya Düzce Tesisleri’ne Teknik Gezi
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri, mesleki bilgi ve deneyimlerini artırmak amacıyla 19.12.2025 tarihinde Pakmaya Düzce Tesisleri’ne teknik gezi gerçekleştirdi. Teknik geziye Doç. Dr. Hülya YAMAN ve Dr. Öğr. Üyesi Nurdan ARSLANKOZ İŞLEYEN eşlik etti.
Teknik gezi kapsamında, Kalite Güvence Sorumlusu Utku SARI Pakmaya firması hakkında genel bir bilgilendirme yaptı; ardından yaş maya, deaktive maya ve instant maya üretimine ilişkin teknik bilgileri paylaştı. Daha sonra üretim alanında gerçekleştirilen saha gezisi sırasında, maya üretim süreci Üretim Müdürü Recep ÖZMETİN tarafından öğrencilere anlatıldı.
Teknik gezinin planlanmasından uygulanmasına kadar geçen tüm süreçte, Pakmaya Düzce Tesisleri yetkilileri son derece sıcakkanlı, ilgili ve güler yüzlü bir yaklaşım sergileyerek nitelikli bir öğrenme ortamı sunmuştur. Bu kapsamda; Pakmaya Düzce Tesisleri İnsan Kaynakları Sorumlusu Görkem YILMAZ’a, Kalite Sorumlusu Utku SARI’ya, Üretim Müdürü Recep ÖZMETİN’e ve tüm Pakmaya Düzce ekibine, bilgi ve deneyimlerini içtenlikle paylaşmaları ve öğrencilerin sektörü yerinde tanımalarına sağladıkları katkılar dolayısıyla teşekkür ederiz.