Mezuniyet Töreni 2023 ve Bolu Teknik Bilimler MYO’nun Gurur Tablosu; Dereceye giren mezunlarımıza İzzet Baysal Vakfı’ndan ödül

25 Ağustos 2023 Cuma

Bolu Teknik Bilimler MYO’nun Gurur Tablosu; Dereceye giren mezunlarımıza İzzet Baysal Vakfı’ndan ödül

2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet ödül töreninde, üniversite sıralamasında önlisans düzeyinde ilk 3’e giren öğrencilerin meslek yüksekokulumuzdan olması büyük gurur ve sevinç oluşturdu.
Maddi ve manevi desteğiyle her zaman Üniversitemizin yanında olan, merhum İzzet Baysal’ın kurup Bolululara emanet ettiği İzzet Baysal Vakfı’nın dereceye giren mezunlarımızı ödüllendirdiği geleneksel mezuniyet ödül töreni, İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda yapıldı.
Törene; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Aydın Him, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Kamil Gürel, Okul Müdürümüz Prof.Dr. Ömer ÖZYURT, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Bolu Belediye Başkan Vekili Rasim Özdemir, İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyet üyeleri, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, akademik ve idari personel ile mezunlarımız ve aileleri katıldı.
Protokol konuşmaları ve müzik dinletisi sonrasında yaş kütüğüne dönem plakasını çakıldıktan sonra ödül törenine geçildi.
Üniversite sıralaması önlisans programları için; Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz ilk 3’te yer aldı. Birinci Esila Ateş 3,93 ortalama ile İç Mekan Tasarımı Bölümü, ikinci Gülçin Alpteker 3,89 ortalama ile Grafik Tasarım (İÖ) ve üçüncü olarak Berşan Akan 3,84’lük ortalama ile İç Mekan tasarımı programlarından dereceye girerek ödüllerini protokol üyeleri, akademisyenler ve İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyet üyelerinden takdirname ve ödülleri verildi.
İzzet Baysal Vakfı tarafından meslek yüksekokulu birincilerinin her birine 2 bin TL ödül verildi. Dereceye giren tüm öğrencilere takdirname, Nutuk, Türk Bayrağı ve İzzet Baysal Vakfı yayınları armağan edildi.

Okulumuz dereceye giren öğrencilerini kutluyor, tüm mezunlarımıza başarılar diliyoruz.