Balorman Teknik Bilimler Okul Ziyareti

21 Mayıs 2024 Salı

Balorman fabrikasından fabrika müdürü Faruk Demirol ve İnsan kaynakları müdürü Çiğdem Yılmaz  Bolu Teknik Bilimler MYO okulumuzu ziyaret ederek istihdam toplantısı yapılmıştır.

Yapılan istihdam toplantısına; Dr. Öğr. Üyesi Muhsin Uğur Doğan, Öğr. Gör. Oğuzhan Yüksel, Öğr. Gör. Dr. Göknur Kayataş Ongun, Öğr. Gör. Uğuz Özerçin, Öğr. Gör, İbrahim Sarıoğlu, Öğr. Gör. Oğuzhan Yüksel ve Öğr. Gör. Dr. Metin Doğan hocalarımız katılmıştır.

Ziyaret kapsamında; üniversite sanayii iş birliği, yetişmiş personel ihtiyacı, endüstri 4.0, yeşil enerji ve sürdürülebilir çevre konular görüşülmüştür.

Öğrencilerimizin iş yeri eğitimi ve staj çalışması ve endüstri projelerinin yapılması hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.