Grafik Tasarım Sergisi

05 Haziran 2024 Çarşamba

GRAFİK TASARIM SERGİSİ AÇILDI

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı öğrencilerinin yaptıkları çalışmalar, 31 Mayıs 2024 tarihinde Kültür Merkezi Sergi Salonunda öğrencilerin aileleri başta olmak üzere değerli sanat severler ile buluştu. Bu sergide sadece 2023-2024 mezunlarımızın değil son 4 yılda pandemi dönemine denk gelen ve hepimizin hala üzüntüsünü içinde hissettiği Kahramanmaraş depremi nedeniyle çalışmalarını sergileyememiş öğrencilerimizin çalışmaları da sergide yer aldı.

Sergide, Desen, Renk Teorisi, Özgün Baskı, İllüstrasyon, Bilgisayar Destekli Tasarım, Ambalaj Tasarımı, Yaratıcı Fikir Geliştirme, Tipografi, Reklam ve Tanıtım Fotoğrafçılığı ve Masaüstü Yayıncılık dersleri kapsamında yapılmış olan 100’den fazla çalışma yer aldı. Geleneksel tekniklerden, modern tekniklere geçiş sağlanarak yapılan sunumda, sergiyi gezen davetliler yaratıcı fikir geliştirme dersi kapsamında yapılan destinasyon pazarlama çalışmaları animasyonlarına, reklam ve tanıtım fotoğrafçılığı dersi kapsamında çekilen reklamlara çalışmalar üzerine yerleştirilen QR kod okutularak reklamları izleyebilme şansı elde ettiler.

Sergi Koordinatörü Öğr. Gör. Nezahat Dilekçi, BAİBÜ Genel Sekreteri İhsan Ağcan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Yücel, BTBMYO okul müdürü Prof. Dr. Ahmet Keskin, Kariyer Merkezi Hocaları ile öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katılımı ile sergi açılışı gerçekleştirildi.