Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

04 Ekim 2024 Cuma

01.10.2024 tarihinde Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Ahmet KESKİN’in katılımı ile yüksekokulumuzun şehir kampüsünde saat 10:30’da Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Oğuzhan YÜKSEL ve Yüksekokul Sekreteri Murat KILIÇARSLAN, Organize Sanayi Kampüsünde saat 14:00 da Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muhsin Uğur DOĞAN tarafından 2024-2025 Akademik Yılı’na adım atan öğrenciler için oryantasyon eğitimi verildi. Öğrencilerin üniversite hayatına ve yerleşke kültürüne hızlı adapte olması amacıyla hazırlanan oryantasyon programında; üniversitemizin akademik, sosyal ve kültürel imkanları, Öğrenci İşleri, Bilgi Teknolojileri, Sağlık Kültür ve Spor, Kütüphane Dokümantasyon, Kariyer Merkezi gibi birimlerle ilgili bilgilendirmenin yanında bağımlılıkla mücadele kapsamında üniversite hayatında öğrencilerin karşılaşabileceği riskler ve bu risklerle başa çıkma yöntemleri anlatıldı. Ayrıca dersler dışında öğrencilerin faydalanabileceği alanlar, başvuru noktaları, kulüpler, spor ve sosyal tesisler, laboratuvarlar, kütüphaneler, idari birimlerin işleyiş şekli ve öğrencilerin bu birimlerden nasıl destek alabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yer aldı.