KARMER Ve İŞKUR / İŞ KULÜBÜ Tanıtım Semineri Düzenlendi

11 Ekim 2024 Cuma

Öğr.Gör.Nezahat DİLEKÇİ tarafından yürütülmekte olan “Kariyer Planlama” dersi kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezun İzleme  Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ve İŞKUR  işbirliği ile 09.10.2024 tarihinde saat 14:00 da Bolu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda tanıtım semineri düzenlendi. Seminere Okul Müdürümüz  Prof. Dr. Ahmet KESKİN , müdür yardımcısı  Öğr.Gör. Oğuzhan YÜKSEL, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu hocalar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde, öğrencilerimize İşkur / İş Kulubü lideri  Ali İhsan KILIÇ  tarafından iş arama ve kariyerlerini geliştirme süreçlerinde İŞKUR /İş Kulübü  hizmetleri hakkında öğrencilere yönelik bilgiler  verildi.

KARMER yetkillerinden Öğr.Gör.Murat ER tarafından Kariyer Merkezinin sunduğu hizmetler, Yetenek Kapısı Platformu , Eğitim ve Atölyeler, Kariyer Öğrenci topluluğu hakkında genel bilgiler verildi.

Kariyer yolculuğunda öğrencilerimize yol gösteren ve değerli bilgilerini sunan  hocalarımıza Okul müdürümüz  Prof .Dr. Ahmet KESKİN ve Öğr. Gör. Nezahat DİLEKÇİ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.